Говоримо ТАК! натуральним компонентам

Говоримо ТАК! натуральним компонентам
29
грудня

Поділитись

Bishoff - це українська марка натуральної косметики, якої немає аналогів! У чому унікальність? Запатентований активний комплекс, який включає комбінацію полімінералу бішофіт і полісахаридів соку гриба шиітаке! Цей комплекс практично ідеально підходить людській шкірі, тому результат використання косметичних засобів ТМ Bishoff видно дуже скоро: шкіра стає ніжною, м'якою, сяючою і здоровою.

Косметика створюється в Україні за рецептами, розробленими українськими фахівцями за підтримки співробітників лабораторії НМУ ім. А. А. Богомольця. Інгредієнти закуповуємо, головним чином, у вітчизняних виробників, але коли бракує якихось конкретних компонентів, ми звертаємося до світового ринку і ресурсів.

Яким компонентів говоримо категоричне «НІ»?

Краще сказати, чому ми говоримо рішуче «ТАК». Ми точно будемо додавати тільки натуральні і корисні інгредієнти! Адже цією косметикою користуються наші друзі і близькі. Це як з харчуванням: ви ж не будете отруювати тих, кого любите і за кого відчуваєте відповідальність, годувати їх шкідливою їжею?

По суті, застосування косметики має таке ж значення: це - «їжа» для шкіри, і вона повинна бути тільки корисною. Все, що не має натуральної основи - залишається за бортом прогресивної косметичної індустрії.

З яких продуктів радимо почати знайомство з брендом?

Звичайно, кожна людина вибирає для себе те, що підходить саме йому, і Bishoff надає таку можливість буквально кожній жінці, незалежно від віку, типу і стану шкіри. Але при цьому у нас є «хіти», які хочеться рекомендувати буквально всім: детоксикуючий лосьйон для проблемної шкіри з екстрактом ялівцю і звіробою, фруктова маска-пілінг, зволожуючий крем з матуючим ефектом, збагачений крем проти зморшок, відновлює крем-мило для рук, мінеральний гель для зміцнення нігтів. Про них ми отримуємо постійний потік позитивних відгуків, а часто взагалі захоплені.

Підсумувавши, можна сміливо сказати, що Bishoff - це компанія, яка вже зараз надає не просто 100% натуральну, а й високоефективну косметику. Краса більше не вимагає мільйон, а красиву і здорову шкіру може мати кожна!

Інші новини

Екологічна косметика - нова епоха у догляді за шкірою
29
грудня
Екологічна косметика - нова епоха у догляді за шкірою

При переході на етичний спосіб життя постає питання екологічної косметики. Зараз у цій ніші

Читати далі
​​Мусимо визнати: читати склад продукту неінформативно
07
червня
​​Мусимо визнати: читати склад продукту неінформативно

Не сумніваємось, що розумні люди казали вам про необхідність вичитувати склад косметичних

Читати далі
Типи шкіри та як вірно обрати засоби догляди за нею
18
червня
Типи шкіри та як вірно обрати засоби догляди за нею
Для того, щоб обрати правильний догляд та не нашкодити своїй шкірі, треба вміти правильно обрати
Читати далі